OBD-Tuning, chiptuning af biler Tlf: +45 20 66 66 36
  Forside | Priser | Produkt | Ofte stillede spørgsmål | Om os | Kontakt
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

OBD-Tuning

Hvad er bokstuning? (Føres ikke af OBD-Tuning.dk !!! )
En bokstuning udføres ved montage af en lille elektronikboks i bilens motorrum. Denne måler og manipulere med motorens elektriske signaler for mere effekt. Der findes mange forskellige varianter af bokstuning, selv til én type motor. Der er forskel på, hvad de manipulere for at opnå effektforøgelse.

Hvad er OBD-Tuning?
Af navnet antydes det, at chiptuningen udføres via OBD-stikket. Ganske rigtigt er det muligt, med det rette værktøj, at chiptune biler udelukkende via diagnosestikket. Her er altså tale om en chiptuning uden nogen former for fysiske indgreb. Ingen bokse, ingen skrammer, ingen åbning af styrebokse - udelukkende en computer på et diagnosestik, det rette værktøj, den rette viden.
OBD-Tuning er derfor 100% softwarebaseret. I den originale styreboks har fabrikanten indlæst et stykke software, der styrer motorens gang ved alle tænkelige hendelser og forløb. Fx hvis speederen trædes 77% ned ved 3.221 omdrejninger, skal turboen trykke med 1440mbar. Disse parametre optimerer vi således, at motoren yder flere hestekræfter og mere moment - uden at slide på mekaniske dele. Det er meget vigtigt at påpege at vi udelukkende har interesse i at levere en chiptuning, der giver høj effekt, men samtidig ikke skader din motor.