• Test2

OBD-tuning

Hos OBD-Tuning er det os en stor ære at optimere bilens ydeevne, samt brændstofforbrug således at du får den optimale køreglæde. Vi benytter vores meget dygtige programmør fra ccc-tuning.com. Det er programmøren som laver vores programmer, og da han har mere en 10 års erfaring bag sig og beskæftiger sig med dette til dagligt, er du i helt trygge hænder hos os.

Når man hæver effekten på en bilmotor, er det meget vigtig at man hæver både turbo tryk og brændstofmængden således at forbrændingen passer sammen. Vi er meget bevidste om vigtigheden i at Moment kurven skal have en blød retning uden alt for store udsving, hvor selve udsvingene er forbrændingen.

Vi har gjort det nemt for dig at benytte OBD-tuning.dk som leverandør af Motor Tuning. Vi kører ud og kommer gerne til dig og kan du samle flere biler, er det muligt at lave en fornuftig prisreduktion, så det også bliver attraktivt for jer.

I er også velkommen til at komme til os i Frederikshavn, skulle du have spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.